Lue saatana Opintoputki-blogia ja katso lähin alkoholinmyyntipaikka viinasivulta!

Ero sivun ”Tuolileikki” versioiden välillä

Kohteesta BB-Pedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: Tuolileikki on varmasti monelle tuttu varsinkin lastenjuhlista, mutta voi tuolileikkiä leikkiä vanhemmallakin iällä. Tämän todistaa se, että tuolileikkiä on leikitty usealla e...)
(ei mitään eroa)

Versio 6. syyskuuta 2011 kello 19.07

Tuolileikki on varmasti monelle tuttu varsinkin lastenjuhlista, mutta voi tuolileikkiä leikkiä vanhemmallakin iällä. Tämän todistaa se, että tuolileikkiä on leikitty usealla eri BB-kaudella. Muunmuassa talossa nähtiin tuolileikki päivätehtävä neljännellä tuotantokaudella. Tuolileikkiä on leikitty myös käynnissä olevalla kaudella.

Säännöt: - Jos asukkaita on 15, laittakaa 14 tuolia rinkiin niin, että tuolien istuinosat ovat ringin ulkopuolella. - Kun musiikki alkaa soida, kaikki 15 asukasta alkavat kiertää tuolirinkiä ympäri. - Kun musiikki lakkaa, tulee kaikkien asukkaiden pyrkiä löytämään itselleen tuoli jolle istua. - Koska tuoleja on 14 ja asukkaita 15, jää yksi asukas ilman tuolia ja putoaa pelistä. - Poistakaa aina yksi tuoli kun asukas putoaa pelistä. - Leikkiä jatketaan, kunnes jäljellä on enää kaksi pelaajaa ja yksi tuoli, jolloin voittajaksi selviää se, joka musiikin lakatessa ehtii istumaan viimeiselle tuolille.