Lue saatana Opintoputki-blogia ja katso lähin alkoholinmyyntipaikka viinasivulta!

Tuolileikki

Kohteesta BB-Pedia
Versio hetkellä 6. syyskuuta 2011 kello 19.07 – tehnyt JRe (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Tuolileikki on varmasti monelle tuttu varsinkin lastenjuhlista, mutta voi tuolileikkiä leikkiä vanhemmallakin iällä. Tämän todistaa se, että tuolileikkiä on leikitty usealla e...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tuolileikki on varmasti monelle tuttu varsinkin lastenjuhlista, mutta voi tuolileikkiä leikkiä vanhemmallakin iällä. Tämän todistaa se, että tuolileikkiä on leikitty usealla eri BB-kaudella. Muunmuassa talossa nähtiin tuolileikki päivätehtävä neljännellä tuotantokaudella. Tuolileikkiä on leikitty myös käynnissä olevalla kaudella.

Säännöt: - Jos asukkaita on 15, laittakaa 14 tuolia rinkiin niin, että tuolien istuinosat ovat ringin ulkopuolella. - Kun musiikki alkaa soida, kaikki 15 asukasta alkavat kiertää tuolirinkiä ympäri. - Kun musiikki lakkaa, tulee kaikkien asukkaiden pyrkiä löytämään itselleen tuoli jolle istua. - Koska tuoleja on 14 ja asukkaita 15, jää yksi asukas ilman tuolia ja putoaa pelistä. - Poistakaa aina yksi tuoli kun asukas putoaa pelistä. - Leikkiä jatketaan, kunnes jäljellä on enää kaksi pelaajaa ja yksi tuoli, jolloin voittajaksi selviää se, joka musiikin lakatessa ehtii istumaan viimeiselle tuolille.