Cristal Snow

BBPediasta
Homo

Cristal Snow (oik. Tapio Mikael Huuska, s. 14. heinäkuuta 1975 Naantali) on suomalainen muusikko, ohjaaja, näyttelijä, juontaja, drag -artisti ja runkkari.

Maailmankaikkeus

Tapio pitää itseään maailmankaikkeuden suurimpana Big Brother fanina. Hän on myös ollut töissä juontajana Big Brotherissa, joten hän on ainoa jolla on oikeutus puhua ohjelmasta.

Tapio on mukana käsikirjoittajana Big Brotherissa kaudella 2019. Sosiaalisen median kanavissa on esitetty paljon kritiikkia nimenomaan tylsästä käsikirjoituksesta: tehtävät ovat tylsiä, palkinnot ovat tylsiä ja rangaistukset ovat tylsiä. Talon osia, kuten sviittiä, saunaa, poreammeita ja tehtäväalueita ei ole kunnolla hyödynnetty. Tapio vastailee kritiikkiin asiallisilla Twitter -viesteillä:

Anteeksi mutta hold the line:mä olen isoin big brother fani koskaan, toiseksi olen katsonut k a i k k i suomalaiset kaudet ja seuraan myös ulkomaan BB kausia sekä ollut juontamassa yhtä kautta aiemmin.Mitä sä olet tehnyt näistä asioista? Kysyn vaan Twiitti

Me emme ole mikään bileohjelma, emme tosin sano että emme järjestäisi asukkaille tulevaisuudessa juhlia mutta kysessä on kisa jossa asukkaat kisailevat rahasummasta ja yrittävät asua keskenään suljetussa tilassa. Jos haluaa pelkkiä bileitä; kannattaa mennä baariin.Twiitti

On näköjään @iltalehti_fi kirjoittanut musta hieman vääristyneen jutun ’ylimielisyydestä’. Tässä OHESSA tviiti mihin vastasin melkoisen leikkimielisesti ja joo ehkä vähän ivallisesti. IL myös väittää että olen poistanut tviitin: jutun kirjoittaja voisi korjata faktat. All ❤️: out Twiitti

Viimeisin twiitti todistaa myös sen, ettei Tapio osaa lukea. Iltalehti teki jutun some-kommenteista, joissa Tapion twiitti koettiin ylimieliseksi. Kuten yltä näkee, Tapio väittää juttua vääristeleväksi - tämä johtuu siitä ettei Tapio osaa lukea, tai siitä että hän ylimielisyydessään arvioi, ettei hänen some-seuraajiensa sanomisille kannata panna arvoa.

Juttu Tapion ylimielisyydestä Iltalehdessä.


Tapio puolustelee kauden tapahtumaköyhää käsikirjoitusta sillä että kyseessä on rahasummasta kilpaileminen ja tarkoitus ei todellakaan ole katsojien viihdyttäminen. Hän on myös toistuvasti kertonut että kyseessä on ihmiskoe.


Tapio on ylpeä luotuaan taloon sateenkaarikulttuurin ympärillä pyöriviä keskusteluja ja siksi hän ei ole valmis myöntämään virheitään tai muuttamaan mitään, vaikka nämä keskustelut alkoivat toistaa itseään jo ensimmäisen viikon jälkeen. Siksi Tapio on runkkari.