Jukka

BBPediasta
Äänestysnumero:8

Jukka Laine on BB 2019 asukas. Jukka on täysi pelle - pikkupoika joka itkee pillun perään ja joutuu pian ulos talosta. Toisen viikkotehtävän ensimmäisenä päivänä Jukka käytti yhteensä 184 puheenvuoroa puolustellessaan halua panna ja kosketella Eevistä, vaikka risteilypäällikkö Krisu oli tämän erikseen kieltänyt. Jukka on kuvottava ihminen. Jukalla on oikeusjuttu kesken nakkikioskitappelusta ja se ei ole ihmekään kun katsoo tämän testosteronihöyryissään uhoavan pikkupojan toimintaa talossa - etenkin muutaman juoman jälkeen kun joku oli juonut valkoviiniä, jota Jukka ei edes halunnut.


Jukka oli lähellä lentää ulos talosta uhkailtuaan Krisua kahdeksannen viikkotehtävän aikana.


profiili

Juttua Jukasta BB-sivuilla

Jukan instagram

Ulosteasiantuntemus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jukka on alan parhaita asiantuntijoita ulosteen maun arvioimisessa. Jukka tuntee ulosteen maut niin hyvin, että pystyy tunnistamaan sen hyvinkin pienestä vivahteesta. Oktoberfest -juhlissa tarjotusta Pyynikin Slow Smoked Santa -oluesta Jukka sanoi "Ei tota voi juoda, se maistuu ihan paskalta". Seuraavana päivänä asukkaat saivat kasvisruokaa. Jukan burgeri jäi syömättä, kun sekin kuulemma maistui paskalta.

Sitaatteja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tää muuttu selibaattileiriks

Siel (Ahvenanmaalla) on kuulemma tytöt villejä

Mä oon sen luontonen, et oon tosi perso naiskauneudelle. Se on osa mun luonnetta et pitää olla silleen flirtti tai jotain ja jos pitäis olla silleen kymmenen viikkoo et ei voi mitään..

Aina on tullu töitä. Aina oon päässy haastatteluun.

16-vuotiaasta asti oon ollu duunissa. Tein iltatöitä amiksessa. Armeija-aikanakin olin vähän.

Mä osaan niinku vastata tosi luontevasti kysymyksiin. Oon mä kieltäytynytkin duunista, kun mä haen duunia mä heitän aina johonkin neljään paikkaan.

Jos tunnettu verkko on niinku New York, niin TOR-verkko on niinku koko muu maailma. Se on niin vitun iso. Siel on paljon enempi sisältöä kuin julkisessa verkossa

Hävetkää vittu siat saatana.

(Millalle) Haista sinä vittu. (kun pyysi puheenvuoroa Kevinille)

Hävetkää!

Vitun siat!

Vitun siat!

Vitun siat!

Vitun siat!

Reykjavik on se tulivuori Islannissa

Ois kiva kun saatais aamukahvit Starbucksista niin sais Kevinille vegaanista.

Ai kahvi on aina vegaanista?

jos on asenneongelma niin mitä hyötyä on käydä tuol päiväkirjahuoneessa. Käytte siel vaan itkemässä. Puhuisitte täällä. Ei se oo siksi että siel pitäis näitä itkeä.. jos on asenneongelma niin mitä hyötyä on käydä tuol päiväkirjahuoneessa. Käytte siel vaan itkemässä. Puhuisitte täällä. Ei se oo siksi että siel pitäis näitä itkeä.. jos on asenneongelma niin mitä hyötyä on käydä tuol päiväkirjahuoneessa. Käytte siel vaan itkemässä. Puhuisitte täällä. Ei se oo siksi että siel pitäis näitä itkeä.. jos on asenneongelma niin mitä hyötyä on käydä tuol päiväkirjahuoneessa. Käytte siel vaan itkemässä. Puhuisitte täällä. Ei se oo siksi että siel pitäis näitä itkeä..