Karvan

BBPediasta

Karvann Ahmadi on BB2022 asukas. 30 vuotta. Vaasasta. Sinkku, ei lapsia. Ammatiltaan vapaaottelija ja koulunkäynninohjaaja.

Karvan on ammattilainen vapaaottelussa. Hän on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja työskentelee ryhmäliikuntaohjaajana, sekä koulunkäynninohjaajana. Mahtavan itsetunnon omaava Karvan on aina valmis riisumaan paitansa ja näyttämään treenatut lihaksensa. Hän on muutenkin mielellään esillä ja äänessä.

Karvan katselee maailmaa pilke silmäkulmassa ja löytää huumoria arjen pienistä asioista. Hän aloittaa aamunsa kiitollisena siitä, että on herännyt. Lisäksi hän kehuu itseään joka aamu, koska näin päivä ei voi mennä huonosti. Karvan ei pidä voimakkaasta feminismistä ja hän saattaa koetella rajoja huumorillaan. Hän pyrkii ärsyttämään naisia saadakseen reaktion. Naisen nauramaan saaminen olisi reaktioista mieluisin, mutta jos vitsi ei tavoita kohdetta, voi asiassa käydä toisin. 

Karvan on erittäin kilpailuhenkinen ja voiton edessä, hän on valmis äärimmäisiinkin ratkaisuihin. Vain kaunis nainen voisi saada hänet unohtamaan suunnitelmansa.

Karvan luovutti ja lähti BB-talosta 6.10.

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/karvannahmadimma/