Mia

BBPediasta

Mia "Millu" on BB2022 asukas. 26 vuotta. Helsingistä. Ei lapsia. Ammatiltaan media-alan yrittäjä.

Mia on koulutukseltaan lähihoitaja ja hän on opiskellut myös media-alaa. Mia elää kiireistä elämää kahden työn välillä, lastensuojelun parissa ja radiokanava HitMixin juontajana. Hän kuvailee itseään juntiksi bimboksi.

Mia on erittäin empaattinen ja kiltti. Se, kuinka läheiseksi hän tulee Big Brother talossa muiden asukkaiden kanssa, tulee vaikuttamaan siihen, miten hän pystyy heitä vastaan pelaamaan ja juonimaan. Mialle on helppo avautua asioista ja muiden salaisuuksien hyödyntäminen on hänelle yksi mahdollinen pelilinja. Hän on myös todella hyvä valehtelemaan, mielestään jopa liian taitava.

Mia on äänekäs ja näkyvä persoona ja hän on innostunut energiakivistä. Hän kuljettaa kiviä mukanaan esimerkiksi tuomaan energiaa, poistamaan jännitystä tai viemään pahoja unia pois. Hän on kiinnostunut myös tarot-korteista ja häneltä löytyy muutamia niskakarvoja nostattavia kokemuksia henkimaailman parissa. Mialle lestadiolainen ajattelumaailma on tuttu ja hän on vieraillut suviseuroillakin, vaikka ei itse kyseiseen uskontoon kuulukaan.

Finaaliäänestyksessä sijoittui kolmanneksi.

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/miamaryaa/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@millutwerkku