Milena

BBPediasta

Milena Mamode on BB2022 asukas. 31 vuotta. Nokialta. Avoliitossa, ei lapsia. Ammatiltaan liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä.

Milena on koulutukseltaan fysioterapeutti ja hän työskentelee liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä. Puoliksi mauritiuslainen Milena uskaltaa ottaa johtajan roolin, eikä hän suostu jäämään kenenkään varjoon. Vahvalla olemuksellaan kunnioitusta herättävä Milena on tuttu Gladiaattoreiden skorpionina ja hänellä on takanaan myös ura amerikkalaisen jalkapallon pelaajana. Lisäksi hän harrastaa haulikkoammuntaa. Joskus ihmiset jopa pelkäävät Milenan mahtavaa itsevarmuutta ja fyysistä olemusta. Hän ei näytä itsestään helposti heikkoa puolta, vaikka sellainen hänestäkin löytyy.

Milena on erittäin voitonhimoinen, eikä hän kaihda keinoja voiton saavuttamiseksi. Kisassa kaikenlainen juonittelu ja omaan pussiin pelaaminen eivät tule olemaan Milenalle vaikeita. Hän on valmis kaikenlaiseen juonitteluun ja pelaamiseen. Voittorahat hän käyttäisi omiin häihinsä, jotka ovat tulossa vuoden kuluttua.

Milena häädettiin kolmantenatoista asukkaana 13.11.

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/miltsina/