Niko 2020

BBPediasta

Niko Seyyedi, 25, on BB2020 asukas. Tuli Iranista Suomeen (Vaasaan) 1999 koska isä oli Iranin maavoimien Eversti ja halusia paeta kun tuli vallankumous. Vaasasta Espooseen. Oli koulukiusattuna 9-10 vuotta. Isä veti turpaan, kun käyttäytyi huonosti. Asuu yhdessä tyttöystävän kanssa. Työtön. "Kotiäiti". Harrastaa salilla käyntiä. Haluaisi oman yrityksen joka kilpailisi Alkon kanssa. Pitää itsekin alkoholista. Haluaa näyttää että on myös hyviä maahanmuuttajia.

Sanoi esittelyssä olevansa työtön, mutta mökillä kertoi asukkaille olevansa merkonomi, sekä kaupan myyjä.

Niko kertoi halunneensa tutustua uuden kotimaansa kulttuuriin ja tiesi hyvin esim. Kekkosen, Törnin ja Häyhän sekä heidän saavutuksensa. Hän kertoi vaihtaneensa itselleen suomalaisen nimenkin, jotta sulautuisi yhteiskuntaan paremmin. (Aiempi nimi on nettikeskusteluiden mukaan ollut Karwan).

Talossa Niko puhuu mielellään maahanmuutosta ja sanoo inhoavansa niitä maahanmuuttajia jotka tulevat Suomeen sikailemaan ja pilaavat siinä hänen ja muiden "kunnollisten maahanmuuttajien" maineen. Hänen mielestään tulijoiden on kunnioitettava uuden kotimaansa kulttuuria, uskontoa ja perinteitä ja pyrittävä nopeasti pääsemään mukaan yhteiskuntaan tavallisena veronmaksajana. Maahamuuttoon kriittisesti suhtautuva Marko myönsi Nikon jo muuttaneen hänen mielipiteitään maahanmuuttajista.

Niko on lievästi. Hän kuulemma esimerkiksi erottaa liikennevalot toisistaan, mutta armeijassa ei läpäissyt pistetestiä (jopssa pitää nähdä numero) ja tämän takia ei päässyt ilma- tai merivoimiin, vaan joutui jääkäriksi.

Mieheltä löytyy hurjia tarinoita. Eräässä hän meni pyytämään skinheadeilta tupakkaa ja toisessa hän armeijan kranaatineheittoharjoituksessa huusi harjoituskranaattia heittäessään "Allahu akbar", kun muut huuti "heitän".


Niko on kova haukkumaan muita ja kehumaan itseään. Hän on todella huono häviäjä ja kaksintaistelutehtävissä jaksoi haukkua vastustajia koko ajan. Niko muistaa aina välillä kertoa että hänen isänsä oli Iranissa tärkeä mies ja että he olivat todella rikkaita. Niko on suoraan sanottuna huonokäytöksinen, ylimielinen kyrpä.


Lempileffa: John Wick (erityisesti 2-3)

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/sseyyediii/

Facebook: https://www.facebook.com/Niko.sey18

Twitter: https://twitter.com/seyyedi18

Youtube: https://www.youtube.com/user/TheSeyyedi/