Paula

BBPediasta

Paula Lujala on BB2020 asukas. 40 vuotta. Asuu Porissa. Syntynyt oulussa. Sinkku. Harrastaa maailmankaikkeutta. Tärkeitä asioita on terveys ja perhe. On töissä kuntosalilla. Vastapainoksi tekee esim. rilluttelureissuja laivalla ja syö pikaruokaa ja sitten palaa arkeen. Paras paikka omalla sohvalla kunnon elokuvien parissa. Omistaa Einsteinin kirjoittaman kirjeen. Kuuntelee lenkillä Linnonmaata ja Sarasvuota. Vasektomia on eräs parhaita päätöksiä. Toivoo löytävänsä BB-talosta ihanan miehen. Elää kuin 27-vuotias poikamies. Ei laita tukkaa, ei meikkaa ja tykkää isosta televisiosta ja audiosysteemeistä.

Paula oli ennätystehdas-ohjelmassa ja voitti sen vuonna 2009, tuolloin 30-vuotias Paula oli kova tyttö juomaan valkovenäläisiä, tai ainakin nopea. Paula siemaisi juoman huikeassa 3,28 sekunnin ajassa. Paula kertoo voittoon johtaneen ennätyksen olevan kovan ja rankan harjoituksen tulos. Nainen on siemaillut valkovenäläisiä 12 vuoden kokemuksella.


Juuri ennen BB:tä irtisanoi asuntonsa, luopui osakkuudestaan kuntosaliyhtiössä jne. ja vei tavaransa varastoon Tampereelle ja sieltä meni remonntivaatteet päällä suoraan hotelliin eristykseen. On siis talosta ulos joutuessaan työtön ja asunnoton.

Lempileffa: Rocket Man (Elton Johnin musikaali)


Paulasta paljastui RMJ-bibiksissä uhoava, jankkaava idiootti, kun hän käheällä äänellään toistuvasti rääkyi että Julia on Markon avopuoliso.

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/paulalujala/?hl=fi

Facebook: https://www.facebook.com/paula.lujala

Uutisia Paulasta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Paula söi 10000 kilokaloria

Paula haluaa miljonääriksi

Paulan miljonäärijakso Ruudussa

Paula mainostaa kuntosaliaan

Paula voitti ennätystehtaan