Sami

BBPediasta

Sami, "Kessu" Ronkola on BB2020 asukas. 27, Vantaalta. Salibandyvalmentaja. Koti, Uskonto, Isänmaa. Vakaumuksellinen lihansyöjä. Kolmannen polven vapaamuurari. Tehdään niinkuin sanotaan. Vietti lapsuuden pääesikunnassa. "Eskarin setä", sekä juniorien salibandyvalmentaja. Joukkueen on toimittava joukkueena. Eniten ärsyttää tyhmyys, idiotismi ja vihervahemmisto. Vakaumuksellinen lihansyöjä "Mulle ei tuu ykskään ituhippi sanomaan että pitää popsia porkkanaa." Arvokonservatiivi, mutta oli vittuilumielessä Vasemmistoliiton ehdokkaana. Tuli taloon trollatakseen ihmisiä. ns. Väyrysen mies.

Sami on nauruttava kehuskelija ja valehtelija. Samia ärsyttää kun Minna tuli mökkiin sotkemaan hänen natsileikkinsä. Tästä syystä Sami osoittaa usein suuhun ampumis -käsimerkkiä Minnan seläntakana. Esimerkki täällä: https://twitter.com/t0nin1/status/1306664573513195521?s=19 Sami on kyrpä, mulkku, kusipää ja pelle.


Lempileffa: Taru Sormusten Herrasta

Häädettiin 18.10.

Sitaatteja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Onlyfans -sivustosta: On sa naisil helppoo, kun istuu vaan pankin päällä. Jos mie oisin nainen en tekis mitään muuta kun ottaisin kuvii sinne tick tick tick.

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/samithecoach/

Facebook: https://www.facebook.com/samironkolayksimeista, https://www.facebook.com/sami.ronkola

Twitter: https://twitter.com/ronkolasami?lang=fi