Apina

BBPediasta
Versio hetkellä 5. syyskuuta 2020 kello 17.12 – tehnyt 188.67.223.8 (keskustelu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
...

Apina2001 on melko säyseä toveri kaikkina muina päivinä paitsi maanantaina, tiistaina, keskiviikkona, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Apinan kanssa joko a) tulee toimeen tai b) ei tule toimeen. Jälkimmäinen situaatio astuu voimaan, kun osallinen ei ymmärrä huumoria. Huomionarvoista onkin se, että kaikki mitä Apina on koskaan sanonut tai kirjoittanut, on ollut osa eräänlaista suurta mystistä vitsiä.

Vuonna 2001 Apina sijoittuikin toiseksi vitsailun maailmanmestaruuskisoissa; aiheena oli intialaiset matot, joissa on Buddlehiddar Anur Kumadzin nimikirjoitus. Tämä sijoittautuminen onkin hänen suurin saavutuksensa, mistä johtuen vuosi 2001 on päätynyt hänen nimimerkkiinsä ja alaselkäänsä. Vain tarkoin valikoidut miehet ovat nähneet kyseisen tatuoinnin.

Apinan suvussa saattaa olla multialaisia. Tämä on tärkeä huomio sikäli, että Multialla asuu alle 20 henkilöä – tai pikemminkin henkilöitymää – ja yksi niistä on Reiska. Eri medioissa on vuosikaudet spekuloitu, että ovatko Reiska ja Apina sukua toisilleen. Todennäköisesti he eivät kuitenkaan ole.

Kuva Apinasta tässä artikkelissa on tarpeeton, sillä jokainen on varmasti nähnyt joskus apinan.


Apina on myös kunnostautunut BB fanivideoiden tekijänä.

http://www.helppox.com/bbpedia/uploads/4/4a/Vetoomus.png