Etusivu

BBPediasta

Tämä on BB-pedia. Tämä wiki on tarkoitettu Suomen Big Brotheriin liittyvän perimätiedon taltioimiseksi.

Kaikki halukkaat saavat osallistua BB-pedian päivittämiseen. Tietojen huumorittomuus ja lähdeviitteiden käyttö voivat johtaa artikkelien poistamiseen.

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Esikatselukuvaa ei voitu tallentaa kohteeseen

Tuoreet

BB-pedian artikkeleita

Wanhat

Mediassa vastikään kerrottiin että BB Suomi jatkuu kaudella 2019. Asukashaku alkaa keväällä. Ehkäpä uusi kausi saa BB-pedian taas aktivoitumaan ja heräämään kukkaansa. Muistakaa että kaikkien panos on tarpeen. Kauden 2019 talosta liikkuu jo huhuja.

BB2014 on startannut

Täydentäkää hyvät ihmiset tänne sitä paskaa. Edellisvuosien tapaan päivittäjien kesken arvotaan palkintoja.

Kiinnostaako tissit?

Ketäpä tissit eivät kiinnostaisi. Ilmeisesti tissien takia sivujen kävijämäärä on kova, vaikkei kukaan mitään kirjoita. Jättäkää kummassa kahvihuoneeseen palautetta siitä löysittekö tissit ja pidittekö niistä. Kuka on oikeasti päässyt tissejä koskemaan? (muita kuin omiaan)

Julkkis BB 2013 Julkkis BB On startannut. Melkoisen tylsät asukasvalinnat kyllä pelasti Andy Mccoy. Uskomattoman hieno mies!


Tissi-osio suljettu Tissit on jo niin nähty. On aika sulkea tissiosio ja tehdä jotain muuta. Apinan päätöksestä uutisoi ensimmäisenä Hymy-lehti. Uutinen luettavissa täältä. Staran juttu samasta aiheesta nähtävillä puolestaan täällä.

BB Exposed sivusto vastatuulessa? Täälläkin linkeissä mainittu BB Exposed -sivusto on City-lehden jutun mukaan rutiininomaisesti ilmoitettu Hollannissa toimivan tekijänoikeuksien omistajan lakimiehille ja on nyt käsiteltävänä. Sivustoon ei ole tullut päivityksiä enää vähään aikaan. Jutussa viitataan siihen että se mikä Suomen BB-tuotannon mukaan on tekijönoikeusrikkomus ei välttämättä oikeuden mukaan sitä ole. Olettaa sopii että myös BB-pediasta on kyseiselle taholle informoitu. BB-pedian ylläpito on edelleen sitä mieltä että mitään lakien vastaista ei ole tapahtunut.

Ylläpito on myöskin sitä mieltä, että erimielisyydet olisi helpointa hoitaa sopimalla, mutta mitään yhteydenottoa ei ole tullut. BB-pedian ylläpito myöskin muistuttaa että kyseessä on avoin wiki, jota kuka tahansa voi muokata. Jos Suomen BB-tuotannon mielestä jokin artikkeli on epäsopiva, kannattaisi heidän harkita sen poistamista. Tämä pakottaisi ylläpidon pohtimaan sivun kohtaloa.

Metrolive -verkkosivusto kysyi BB-tuottaja Mikko Räisäsen mielipidettä bb-pediasta. Räisänen kertoo seuraavaa: Joka vuosi vastaavia sivustoja on ollut ja niihin ollaan puututtu. Vastaavia sivustoja on myös suljettu juuri tekijänoikeusloukkausten vuoksi. BBPedian tuottaja, Apina2001 ei katso sivuston loukkaavan tekijänoikeuksia, vaan sanoo sen tarjoavan muun tiedon tueksi visuaalisia esimerkkejä Big Brother 24/7 -palvelusta. Muutama 1/25 sekunnin kuvakaappaus tuhansien tuntien materiaalimäärästä ei voi aiheuttaa kaupallista vahinkoa palvelulle - päinvastoin.

Sivusto kaatui Hymy -lehden jutun takia. 6.9. BBpediaan iski yllättävä yleisöryntäys kun Hymy uutisoi täältä löytyvästä tissit -osiosta. Muutaman tunnin tauon jälkeen palvelin saatiin jossain määrin toimintaan. jotta onnekkaat ja halukkaat voivat taas pediaa lukea ja toivottavasti myös kirjoittaa.

Mediajulkisuus jatkuu 7.9. Stara uutisoi Hymyn uutisesta, sekä saitin kaatumisesta. Kävijämäärät ovat vain kasvussa ja aiheuttavat sivuston hitautta. Koettakaa kestää.

BBpedia fanituotteet

Uutuus nej nej nej nej -paita

Osta oma BBpedia -paita tai muki!

Auta laajentamaan BB-pediaa!

Voit auttaa luomalla artikkeleita tälle sivustolle. Punainen linkki tarkoittaa, että aiheesta ei ole vielä artikkelia. Älä kuitenkaan sotke olemassa olevia tekstejä, tai kirjoita täyttä tuubaa. Sotkijoille bannia ja jos se ei auta niin Apina tulee lyömään tolkkua. Katsomo, Big Brother, Tehtävät, Äänestykset, Karavaanarit

Ensimmäisellä viikolla päivittämisessä auttaneiden kesken arvottiin fanituote. Voittajaksi valikoitui nimimerkki Unkka. Paljon onnea!


Big Brother Chat

BBPedian virallinen IRC-kanava: #bbsuomi@ircnet: Web-client

BBPedian virallinen Discord-kanava: #Olohuone@BBSuomi: https://discord.gg/trccTJbCcY

Linkkejä muille BB-aiheisille sivustoille