Big Brother 2022

BBPediasta

Big Brother Suomi palaa valkokankaille sunnuntaina 4. syyskuuta. Odotettu uusi vuosi tuo mukanaan paljon käänteitä, sillä tuleva kausi voidaan voittaa vain pelaamalla. Aikaisemmista kausista poiketen suunnitelmat, kumppanuudet ja keskustelut nimeämisistä olivat sallittuja tällä kaudella.

Logo 2022.png

Budjetin lisäksi Isoveli remontoi talonsa kokonaan. Kilpailijat, jotka nauttivat kartanotunnelmasta, saapuvat aikaisempien vuosien perhekotiin, jonka tiloihin on saatu uutta ilmettä ja ripaus haluttua hovihenkeä.

Sisustuksessa on käytetty mahonkia. Tummien sävyjen joukossa on monia vihreitä kasveja, jotka tuovat vihreyttä ja luonnollista tunnelmaa taloon. Omalaatuinen kattokruunu roikkuu talon katosta.

Voit myös tuntea pelin alkavan kaupallisesta ohjelmasta. Lahjat näkyvät kuin shakkipelin nappulat, joten talon tunnelmaa viedään mystisesti myös muinaiseen suuntaan muun muassa näyttävällä kattokruunulla.

Sirkus kuin verhot koristaa taloa. Asukkaat voivat nauttia sirkuksen tunnelmasta myös, kun talon katosta roikkuu sirkusteltan värimaailman mukainen verho.

Talon alueella tunnetaan monia elementtejä, mutta paikan uusi käyttö on nähtävissä. Jopa mökin piha on täynnä erilaisia ​​vapaa-ajan aktiviteetteja varten suunniteltuja nurkkia, mutta myös BB-talon arkeen vaikuttavat asiat on huolella järjestetty.

Muita muutoksia tulevalla kaudella ovat uudet juontajat Anni Ihamäki, Janni Hussi ja Sami Kuronen. Lisäksi ohjelman logo on muutettu tummaksi kaiuttimeksi ja aiemmin käytetty teemamusiikki.

Asukkaat