Minna 2021

BBPediasta

Minna Autio on BB2021 asukas. 42 vuotta. Helsingistä. Sinkku, 2 lasta. Koulutukseltaan maskeeraaja ja parturi-kampaaja. Työskennellyt viimeksi second hand -liikkeessä, jonka toinen omistaja hän on.

Ihmiset, jotka tapaavat Minnan ensi kertaa, eivät usko häntä nelikymppiseksi hänen ulkonäkönsä ja nuorekkaan olemuksensa vuoksi. Minna on ehtinyt kuitenkin jo kokea monenlaista, ja hän kertoo hänen asenteensa kuvaavan hyvin hänen luonnettaan: hän selviytyy aina, ihan tavallisena naisena. Minna uskoo menestyvänsä talossa sovittelevan luonteensa vuoksi. Minna viihtyy sinkkuna, mutta hän tunnustaa, että nuoret komeat miehet ovat hänen heikkoutensa. Hänen muita heikkouksiaan on kapeakatseisuus, perusteeton itsevarmuus ja kirkasotsainen tyhmyys.

Minna, Jasmiina, Pippa ja Katja muodostavat Röökimuijat -nimisen kiusaajaryhmän, jotka kiusaavat Samia, koska eivät ymmärrä älykästä keskustelua.

Häädettiin toisena asukkaana 19.9.

Otettiin takaisin taloon 24.10. "Minna viettää talossa Big Brotherin määrittelemän ajan, eikä hänellä ole mahdollisuutta Big Brotherin voittoon. Minnaa ei voi nimetä häätöäänestykseen, mutta hänellä on myöhemmin merkittävä rooli nimeämisissä. Näitä asioita Minna ei kuitenkaan saa muille asukkaille kertoa!"

Poistui talosta toisen kerran 3.11. päiväkirjahuoneen kautta.

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/minnalottaeveliina/

Tulot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Verottajan tietojen mukaan vuonna 2020 tuloja kertyi 11729 €