Sami 2021

BBPediasta

Sami Styrman on BB2021 asukas. 29 vuotta. Järvenpäästä. Avioliitossa, ei lapsia. Kouluttautunut tradenomiksi. Työskentelee myymäläpäällikkönä ja omistaa pienen yrityksen, jonka kautta julkaisee ja tuottaa lautapelejä.

Sami kertoo tuovansa taloon energiaa, sillä hän on huono olemaan paikallaan. Sami harrastaa erilaisten lautapelien pelaamisen ja kehittämisen lisäksi muun muassa salibandya. Sami tuntee vetoa myös politiikkaan, ja kunnon poliitikon tyyliin hän haastaa mielellään muiden näkemyksiä ja eikä päästä keskustelukumppaneitaan vähällä.


Sami on luonteeltaan ratkaisija. Hän näkee ympäröivän maailman keskeneräisenä ja pohtii keinoja kuinka pieniä epäkohtia voitaisiin korjata, jotta maailmasta tulisi reilumpi paikka. Sami näkee ongelmia siellä missä muut eivät niitä näe ja siksi hän alituisesti joutuu konflikteihin erityisesti röökimuijien kanssa. Muut eivät ymmärrä Samin tavoitteita ja lähtökohtaisesti luovat väittelyssetelman jossa ovat periaatteesta häntä vastaan. Samin oma teesi on "eikö olisi hyvä jos maailma olisi parempi paikka", eikä hän voi ymmärtää miksi hän olisi eri mieltä. Väittelyihin ei voi löytyä ratkaisua, koska Sami haluaisi ensin että hänen näkökulmansa ymmärrettäisiin, ennen kuin voidaan edes puhua varsinaisesta ongelmasta ja sen mahdollisesta ratkaisusta. Sami ei välttämättä ratkaisusta ole kiinnostunutkaan keskustelu on tärkeintä. Tätä kiireiset itseriittoiset mulkut eivät ymmärrä. He haluavat vain ratkaista ongelman jotta siitä ei enää tarvisi keskustella.

Häädettiin yhdentenätoista asukkaana 14.11.

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/styrrre/

Tulot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Verottajan tietojen mukaan vuonna 2020 tuloja kertyi 16432 €