Daiyana

BBPediasta

Daiyana Kuango on BB2022 asukas. 24 vuotta. Vantaalta. Sinkku, ei lapsia. Ammatiltaan myyjä ja malli.

Daiyananalla on markkinointialan koulutus, hän työskentelee myyjänä, sekä tekee mallin töitä. Hän myös tekee hauskoja TikTok-videoita mm. myyjän työstä. Daiyana on muuttanut Angolasta Suomeen seitsemän vuotta sitten ja rakentanut itselleen uuden elämän omalla ahkeruudellaan ja sinnikkyydellään.

Hän on erittäin rohkea keskustelija, joka uskaltaa tuoda mielipiteensä esiin, eikä hän pelkää väitellä asioista. Erityisesti maahanmuuttoasioissa Daiyanalla on vahvoja ajatuksia. Daiyana rakastaa musiikkia sekä tanssimista ja lupaa tuoda BB-taloon paljon hyvää energiaa. Hänen tavoitteensa on saada muut asukkaat vakuuttumaan siitä, että hän on niin hyvää seuraa, että jos hän putoaa, tulee muille tylsää. Daiyana uskoo myös, että kisassa yksi hänen valttikorttinsa tulee olemaan hänen itsevarmuutensa. Jos hänellä ei ole itsevarma olo, hän pystyy sujuvasti näyttelemään itsevarmaa.

Ruoanlaittoa muiden iloksi rakastava Daiyana haaveilee oman ravintolan perustamisesta ja mallin uransa kansainvälistymisestä. Voittorahoilla Daiyana perustaisi oman ravintolan ja mahdollistaisi äidilleen kuningattaren elämän Angolaan.

Häädettiin toisena asukkaana 11.9.

Sometilit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Instagram: https://www.instagram.com/princess_daiyana/