Kristian

BBPediasta
Äänestysnumero:5

Kristian Heiskari on BB 2019 asukas ja voittaja. Kristian toivoo koko ajan taloon ystäväänsä Brennqvistiä, mutta Big Brother ei toivetta toteuta. Sikarikerhon Offizierstellvertreter.


Kahdeksannen viikkotehtävän aikana Krisu suuttui kun Ville herätti sen "kotimatkaa" varten. Suuttunut Krisu yritti käydä Villeen käsiksi, mutta luovutti nopeasti.profiili

Juttua Kristianista BB-sivuilla

Krisun Facebook

Krisun instagram


Sitaatteja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kristian on laskenut että kun omistaa 5 hehtaaria metsää, se on hiilinielu, joka kompensoi yhden suomalaisen hiilidioksidin käytön sadaksi vuodeksi.

Vegenakit on lämpimänä ja maustettuna ihan hyvii, mutta kylmänä ne maistuu ihan terskalle.

Bling, bling, vitun köyhät.

Mä pilkkoisin klapeja vaikka 20 tuntia kunhan siint sais palkska kaljaa. Mä oisin myös ihan valmis vaik varastamaan 20 mottii klapeja jos siint saa palkinnoks kaljaa. Paras palkinto ois se et saatais kaikille kaljaa tai kaikille mitä vaan ja sauna lämpimäks ja tollasta. Emmä oo täältä tullu niinku sen hienompia kokemuksia tullu hakemaan.

Kyl mä kaljaa voin juua kotonakin mut oon miettiny että paras juttu täällä ois se et saatais olla päissään tossa pihalla..

Olin tos yks kesä 110 päivää siilleen et olin joka päivä kännissä, paitsi et parina päivänä heräsin ja join kaljan ja menin takas nukkumaan.

Kaverin kautta olin silloin tällöin myymässä seksivälineitä. Oon ollu töissä seksimessuilla, siel oli kyl aika pervo meininki.

Kalja on mun meditaatio