Ajankohtaista 2019

BBPediasta

BB2019 on totta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Big Brother Suomi 2019 on startannut!!!

Katso tiedot asukkaista.

Viikkotehtävät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. Viikkotehtäväon rahojen kyttääminen.
  Asukkaille on annettu läjä leikkirahaa, jota pidetään kahdessa eri kulhossa eri huoneissa. BB:n nimittämä 'nussi' kuitenkin pyrkii viemään rahaa ja se saa asukkaat vainoharhaisiksi. Jukka sai ensimmäisen varkaan kiikkiin.
  Tehtävä meni munille.

 2. Viikkotehtävä on Risteily.
  Olette laivassa. Laiva kelluu meressä, koska se on ontto sisältä. Asukkaat jaetaan miehistöön ja matkustajiin. Miehistö hoitaa viikkotehtävän ajan siivouksen ja ruuanlaiton, sekä järjestää matkustajille ohjelmaa. Miehistöön kuuluu kapteeni, perämies, matruusi, risteilyisäntä, kokki ja siivooja. Loput ovat matkustajia. Matkustajat jakautuvat tavallisiin, matkustajiin (jotka maksavat palveluista rahnalla), sekä Villen VIP-seurueeseen joka asuu viikon ajan luksushytissä ja mikään ei maksa mitään. Miehistön on toteutettava kaikki VIP-seurueen pyynnöt välittömästi. Komentosillalla on jatkuvasti oltava vähintään kahden hengen miehitys. Miehistön vaatteet saatte varastohuoneesta. Hauskaa risteilyä.
  Tehtävä onnistui.

 3. Viikkotehtävä: Trololololo
  Viikkotehtävän onnistuminen on kiinni vain ja ainoastaan siitä, uskovatko BB-asukkaat itseensä. Tänään selviää, kuinka moni asukkaista uskoo tehtävän menneen läpi. Jos yli puolet heistä uskoo onnistumiseen, viikkotehtävä on onnistunut.
  Tehtävä onnistui.

 4. Viikkotehtävä: Käpylehmäovelle.com
  Asukkaat viettävät viikon tehtäväalueella rakennetussa Nuupajärven metsässä ja toimittavat käpylehmäovelle.com -verkkokaupan ennakkotilauksia asiakkaille. Firman ainut tuote on käpylehmä, paitsi että he tehtävän lopuksi toimittivat Nuupajärven kunnan juhliin myös 11 havukranssia.
  Tehtävä onnistui.

 5. Viikkotehtävä: Stressi
  Asukkaiden tehtävänä on pitää yllään pellehaalareita ja maata liikkumatta hiljaa paikallaan viikko. Asukkaiden stressitasoa mitataan älysormuksilla. Punahaalaristen pitäisi stressata ja sinisten chillata, mutta ainakin ensimmäisessä mittauksessa se on mennyt väärinpäin.
  Tehtävä meni munille.

 6. Viikkotehtävä: Kuntoilukompöösi
  Asukkaiden tehtävänä on suorittaa esterata 593422 kertaa.
  Tehtävä onnistui.

 7. Viikkotehtävä: Fats Domino
  Asukkaiden tehtävänä on tehdä dominojuna, jota Apina ehdotti viikkotehtäväksi jo vuonna 2006 ja se toteutettiin, mutta luvattua palkintoa ei koskaan tullut. Tällä kaudella dominajunaa pitää rakentaa hassuissa asuissa oudosti elehtien, sillä Tapsan mielestä niin on hyvä. Tehtävä meni munille.

 8. Viikkotehtävä: Matkalla pohjoiseen
  Mies kun tulee tiettyyn ikään, niin ei sillä pelaa mitään. Tehtävässä pitää istua autossa, laulaa karaokea, oksentaa, kiroilla, riehua, perseillä ja ehtiä Rovaniemelle ennen kuin Crazy Train -juna lähtee.

Päivätehtävät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kukaan ei jaksa seurata mitään Tapion päivätehtäviä.

Iltatehtävät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kukaan ei jaksa seurata mitään Tapion iltatehtäviä.

Salatehtävät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • 1. Viikkotehtävässä Helmerillä ja Tuulalla oli salatehtävänä toimia varkaina ja viedä rahaa, jotta saisivat koskemattomuuden. Toisena päivänä Tupu jäi kiinni, koska hänen saappaastaan löytyi yöllä rahakätkö. Talossa pidettiin kuulustelut ja Tupu tuomittiin. Hän joutuu pitämään vangin haalaria.
 • Viikolla 7 Helmeri sai palkinnon kuntoiluviikkotehtävästä. Hän saisi ottaa yhden asukkaan mukaan salabistroon, jonne ryömitään salaluukusta varastohuoneen komeron takaseinästä. Helmeri valitsi kaverikseen Anun. Bistrossa on ruokaa ja alkoholijuomia. He saavat käyttää huonetta niin kauan kun haluavat, kunhan sen sijainti ei paljastu muille asukkaille. He huijaavat muita asukkaita väittäen pesevänsä pyykkiä. Villellä on oma salatehtävä, jonka ansiosta hänellä on jotain tietoa Helmerin palkinnosta.

Bileet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Oktoberfest[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pitkän odotuksen jälkeen asukkaille järjestettiin Tapion harmiksi yleisöäänestyksen perusteella bileet. Asukkaat odottivat valmisteluja makuuhuoneessa. Teaserina heille soitettiin Oktoberfest -perinteeseen kuuluvaa torvimusiikkia. Asukkaat huusivat suureen ääneen "sirkus, sirkus". Kun ovet vihdoin avattiin ja pöydässä oli paljon (alkoholitonta) olutta, bratwurstia, pretzeleitä jne. ja katossa sinivalkoisia Baijerin viirejä, he edelleen huusivat "Sirkus sirkus". Tämä johtuu siitä että he ovat älykkäitä ja sivistyneitä maailman kansalaisia. Vasta nähdessään baijerilaistyyppiset asut, he tajusivat että kyseessä on oktoberfest -juhla. Tarina veti heti nahkahousut jalkaansa, joten Kristian joutui pukemaan mekon, koska hänelle sopivia housuja ei enää ollut.

Asukkaat yrittivät ottaa iloa irti alkoholittomista oluista. Hetken kuluttua pihan ovi aukesi ja siellä olikin valtava kasa alkoholillista olutta, sekä grilli, jota Ville heti alkoi operoimaan. Juhlien saaminen oli Villelle niin pyhä kokemus, että hän puhui kielillä (saksaksi) melkein koko loppuillan.

Uhreilugaala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Asukkaat saivat "hauskoja" palkintoja suorituksistaan viikkotehtävän aikana. Sen jälkeen muut paitsi Ville ja Kevin vetivät hirveät perseet tarjotuilla alkoholijuomilla. Kristian käskettiin taas ensimmäisenä nukkumaan ja Jukka veti ihmeelliset kievarit jostain vitun valkoviinistä ja uhosi kuin hullu. Seuraavana päivänä kaikkia rankaistiin konttausrangaistuksella.