Ville

BBPediasta
Äänestysnumero:3

Ville Turkkinen on BB 2019 asukas. Villen hallussa on balanssin maailmanennätys concrete boarding -lajissa. Ville on syvästi uskovainen ja esim. rukoilee talossa päivittäin sekä suomeksi että englanniksi ja puhuu myös kielillä. Ville on kertonut ennen uskoontuloaan harrastaneensa bodausta ja olleensa esim. portsarina. Ville saa miltei hallitsemattomia raivokohtauksia Krisun alatyylisestä huumorista. Stressiviikkotevän aikana hän suoraan uhkasi Kristiania kun tämä harrasti hieman tummempaa huumoria.

profiili

Villen vikinöitä BB-sivuilla

Villen Youtube-kanava

Sitaatteja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Olen ollut strippiklubilla töissä joskus 2003-2006. Pokena. Mitä mä näin siellä niin rikkinäisiä ihmisiä, vaikka ihan mukavia.

Myös se mun bodaamistouhu tuli rikkinäisyydestä.

Ville kuuli että Milla on maksanut Ed Sheeranin konserttilipusta 100 €. :"Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. Sata euroo.. ei hitsi.. sata euroo.. sata freakin euroo.. sata euroo.. ei.. sata euroo.. ei mikään voi maksaa sataa euroa.. hei.. sata euroo.. "

"HEI, LÄTTY KII, MENEEKÖ PERILLE, ON PAREMPI MENNÄ KII, PELLET"